Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet, a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. A PREFA cseréplemezek, fémzsindelyek, rombuszlemezek és szalaglemezek anyagára vállalt garancia 40 év, törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén. A PREFA ereszcsatornák színes bevonattal készült alumínium szalagokból készülnek. A PREFA ereszcsatorna előnye a korróziómentes és hosszú élettartam, bevizsgált eredeti minőség, kreatív felhasználás a 6 alapszínnek és az egyedi színeknek köszönhetően, széles kínálat ereszcsatorna tartozékokból.


A RHEINZINK Európában elsőként váltotta fel a horganylemez-gyártásban korábban szokásos, hagyományos paketthengerelési eljárást egy új, innovatív – és még ma is élenjáró – technológiával, a folyamatos szélesszalag-öntve-hengerlési eljárással. Ma a RHEINZINK a Grillo-konszernhez tartozik. Gyártási kapacitása évenként mintegy 160.000 tonna, alkalmazottainak száma meghaladja a 800 főt. A RHEINZINK ma már a világ 22 országában van jelen. A RHEINZINK®-anyag egy szabadalmazott szélesszalag-öntve-hengerlési eljárással készül, ahol az egyes gyártási fázisok során végzett folyamatos ellenőrzés garantálja az egyenletesen magas minőséget. Ezáltal a RHEINZINK®-lemezek minősége mindig egyedülállóan kiemelkedő.
Tető és homlokzat; ereszcsatornák és lefolyócsövek; szegélyezések, letakarások, tetőfelépítmények.

 

Számos okból érdemes a VM ZINC®-et választania tető- és homlokzatfedéshez. A horgany természetes módon áll ellen a korróziónak, igen tartós, és nem igényel költséges karbantartást. Emellett a horgany rugalmassága, alakíthatósága, sokoldalúsága és kellemes megjelenése révén a fantáziadús építési projektek ideális építőanyaga, legyenek azok családi házak vagy kereskedelmi komplexumok, középületek vagy magánprojektek.
A VM ZINC® egy élő, nemes anyag, amely kiemeli a tetőfedő munkáját és az építész kreativitását. A VM ZINC® mint színesfém természetes módon gondoskodik önmaga védelméről. Idővel vonzó világosszürke patinát alakít ki magán. Nem rozsdásodik, csak csekély vagy semmilyen karbantartást nem igényel, kiválóan ellenáll a korróziónak, és tökéletesen vízzáró. A VM ZINC® tartóssága és hosszú távú költséghatékonysága a megmunkálás és alakítás széles lehetőségével párosul.

A Lindab termékek horganyzott acéllemezből készülnek, műanyag külső bevonattal ellátva, ami tökéletes védelmet nyújt a külső környezeti körülményekkel és időjárási viszontagságokkal szemben. Az acél síklemez kiváló tulajdonságainak köszönhetően a Lindab termékek megfelelnek napjaink szigorú környezetvédelmi előírásainak.

 

Dörken - Termékek: alátétfóliák és ponyvák, szigeteléstvédő és vízelvezető rendszer, épületfesték és bevonati rendszer.
Korszerű és környezetbarát építőanyagok - vízzel higítható és számítógéppel színkevert épületfestékek, fa- és padlóbevonók, kő- és betonvéő anyagok, valamint cserépalátétfóliák, párazárók, álványhálók és ponyvák, tavi és mezőgazdasági fóliák, továbbá szigeteléstvédő és vízelvezető rendszerek - igen széles választékát kínálja.


A STUBAI Kéziszerszámok
Ausztria legnagyobb kéziszerszám gyártója. A termékskála több mint 6000 egyedi terméket tesz ki, és a következő termékcsoportokat tartalmazza: általános kéziszerszámok, csavarhúzók, faipari szerszámok, építőipari szerszámok, kések, stb..
A STUBAI név egyben a minőséget is jelenti. Az első osztályú minőség nem csak a műszaki csúcsteljesítményt foglalja magában, hanem vevőink legjobb kiszolgálását is. Mi mindkettőt biztosítjuk vevőinknek.

Cégünk széles választékban forgalmaz horganyzott, alumínium, vörösréz, színes alumínium lemezeket és csatorna rendszereket.